Vele si pedale: Mangalia – Balcic, editia a doua

IMG_9702
Te duci cu barca si te intorci cu bicicleta. Sau invers: pleci cu bicla si te intorci cu barca. Cu bicicleta ta, care merge cu duba cat esti pe mare: nu trebuie sa imprumuti de la cealalta echipa.

Cum functioneaza?

Suntem 18.

Maxim 18, din cauza ca nu vrem sa ne inghesuim pe velier. Plecam spre Balcic sambata dimineata, pe 8 iulie, cu totii. Dar in doua echipe. 9 dintre noi pleaca cu un velier inchiriat special pentru eveniment. Iar ceilalti 9 cu bicicleta. A doua zi cei care au venit pe mare pedaleaza inapoi. Iar cei care au venit cu bicla se intorc cu vele. Simplu!

Aici e link-ul de preinscriere, pentru cine e deja convins. Cine nu, citeste mai departe…)

Library - 2 of 41

Nu, bicicleta ta nu va calatori si ea cu barca. In poza e doar a mea, acum cativa ani. Am pus-o aici mai mult pentru Capul Caliacra, in departare…)

Asa arata traseul: cu rosu bicicletele, cu albastru velierul.

Screenshot 2023-06-01 at 09.57.08

Ce e organizat de noi? Velierul, precum si duba care duce bicicletele noastre din Romania in Bulgaria si inapoi. Tot in duba va puteti lasa bagajele. Cei care merg pe mare, fireste, le iau pe barca.

Ce trebuie sa va luati voi: cazare vineri seara in Mangalia si cazare sambata seara in Balcic. E valabil pentru ambele echipe. Optional, puteti sa va luati cazare si duminica seara in Mangalia, sa nu va intoarceti obositi cu masina acasa. De asemenea fiecare isi plateste hrana acolo unde isi doreste.

Ne-am gandit asa pentru ca e destul de dificil sa gasesti in iulie un singur loc pentru 18 persoane. Dar si pentru ca fiecare are, probabil, preferintele lui in materie de hotel.

Costul: 800 lei / persoana. Cea mai mare parte din el e inchirierea yachtului.

Alte detalii tehnice: Tura pe mare: 45 de mile, estimam ca va dura cam 10 ore. Daca va stiti cu rau de mare, e bine sa luati un Nauzil inainte…)

Tura pe biciclete: 97 de km, cu tot cu Cap Caliacra.

Aici e traseul pentru biciclete.

Ready? Steady…?

Va astept la inscriere, reiau aici link-ul. Si sa avem vant din spate si din pupa!

Lucian Mindruta

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s