Regulament participare evenimente CBL…2018

Urmeaza sa actualizam aceasta pagina pentru evenimentele din 2019

Scurta descriere: Evenimentele “Cu bicicleta la …..” & “Turul Centenarului” sunt evenimente necompetitive,  marsuri pe biciclete menite sa incurajeze mersul pe doua roti si un stil de viata activ si sanatos.

CASCA ESTE OBLIGATORIE !

Deplasarea se va face in coloana, 1-2 persoane in latime, astfel incat traficul auto sa fie deranjat cat mai putin. Coloana se deplaseaza insotita de echipaje de politie, ambulanta, masini asistenta tehnica. In fiecare zi exista autocare disponibile pentru cei care nu mai pot continua traseul pe bicicleta.

Transportul se realizeaza cu autocare si camioane pentru biciclete.

Taxe si pachet de participare:

Taxele de participare in acest an pentru Cu Bicicleta la Mare sunt urmatoarele:

  • 360lei/pers iar kitul de participare contine:

– 1 noapte cazare hotel Amara in camera dubla / tripla
– 1 cina in seara de 26 mai la Amara
– 1 mic dejun in dimineata de 27 mai la Amara
– transport intoarcere duminica (27 mai) seara, Navodari-Bucuresti: autocare si camioane pentru biciclete
– asistenta pe traseu in ambele zile: Politie, Ambulanta, echipa reparatii biciclete, autocar in caz de abandon
– puncte de alimentare pe traseu in ambele zile (apa si alimente)
– bilet participare tombola cu premii de sambata seara
– tricoul oficial al evenimentului
– diverse produse de la sponsorii evenimentului – incercam si anul acesta sa fie cat mai multe 😉
– 2 ZILE de PEDALAT si DISTRACTIE !

  • 420 lei/pers iar kitul de participare contine elementele din pachetul de 360 lei dar cu intoarcere luni 28 mai cu autocarul si camion biciclete (cazarea de duminica seara fiind in sarcina participantului)
  • 595 lei/persoana iar kitul de participare contine elementele din pachetul de 360 lei dar cu cazare duminica 27 mai (cina si mic dejun incluse) + intoarcerea de luni 29 mai cu autocarul si camion biciclete incluse

Participantii vor primi bratari de culori diferite (aferente fiecarui pachet) ce vor trebui purtate pe durata intregului eveniment.

Locul si data pentru ridicarea kiturilor de participare pentru fiecare eveniment in parte vor fi anuntate de catre organizatori pe acest site si pe pagina de Facebook. Kitul de participare se poate ridica personal sau de catre un alt participant doar pe baza buletinului/cartii de identitate.

Participantii vor primi 2 numere de participare ce vor fi folosite in mod obligatoriu astfel:

– un numar va fi pozitionat pe ghidonul bicicletei pe intreaga durata a evenimentului

– un numar va fi necesar pentru recuperarea bicicletei la transport si pentru participarea la tombola.

Inscrieri si plata taxei de participare:

Formularul de inscriere va trebui completat cu datele personale. Aceste date sunt solicitate exclusiv pentru a putea intocmi factura aferenta platii si pentru completarea fisei de cazare la hotel.

Numarul locurilor este limitat  pentru Cu bicicleta la Mare. Alocarea se va face in ordinea efectuarii platii taxei de participare. Inscrierea la eveniment si plata taxei se pot face pana cel tarziu cu 5 zile inaintea desfasurarii evenimentului.

Pentru Cu Bicicleta la Mare: In data de 1 aprilie formularul de inscriere va fi accesibil doar celor preinscrisi. Acestia vor avea timp pana pe 5 aprilie sa il completeze si sa efectueze plata. In 6 aprilie, daca mai exista locuri disponibile, formularul de inscriere va fi facut public pentru toti ce interesati. Ocuparea locurilor se face exclusiv in ordinea efectuarii platii.

Cazare si masa:

Cazarea se va face la hoteluri in camere de 2-3 persoane. In masura in care doresc acest lucru, si in limita spatiilor de cazare disponibile participantii isi pot alege colegii de camera. In cazul in care nu se opteaza pentru un anumit coleg, alocarea va fi facuta de catre organizatori.

Alte prevederi:

– La eveniment se pot inscrie doar persoane cu varsta de peste 18 ani. Copiii cu varsta de sub 18 ani pot participa doar insotiti de un parinte sau de un adult pe baza de imputernicire din partea parintilor.

– La ridicarea pachetului de participare participantii vor semna o declaratie pe propria raspundere cu privire la faptul ca sunt sanatosi si apti din punct de vedere medical pentru a depune efort fizic in cadrul evenimentului.

– Participantii sunt de acord ca organizatorii nu pot fi raspunzatori pentru vreun prejudiciu de natura fizica, medicala, materiala sau de alta natura suferit ca urmare a participarii la acest eveniment.

– Participantii sunt de asemenea de acord ca organizatorii sa foloseasca fotografiile sau inregistrarile video care contin imaginea acestora, cu scopul promovarii acestui eveniment.

– Este interzisa aruncarea propriilor deseuri pe traseu – sticle de apa, ambalaje etc… in afara punctelor de alimentare special amenajate.

– Participantii vor respecta deciziile de siguranta comunicate de organizatorii de eveniment pe toata durata traseului.

– Sunt interzise manifestarile violente si lipsite de repsect la adresa celorlalti participanti sau la adresa organizatorilor. Este interzisa participarea la eveniment in stare de ebrietate sau sub influenta drogurilor de orice fel. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice continuarea participarii unei persoane daca aceasta  se afla intr-una din situatiile descrise si reprezinta un pericol pentru siguranta celorlalti participanti la eveniment sau se manifesta in mod violent fata de ceilalti participanti, fara a returna contravaloarea taxei de participare

 

 

Advertisements

La capatul drumului ne descoperim pe noi

%d bloggers like this: