Regulament participare evenimente Cu Bicicleta la Mare

CASCA ESTE OBLIGATORIE !

Deplasarea se va face in coloana, 1-2 persoane in latime, astfel incat traficul auto sa fie deranjat cat mai putin.

Transportul retur se realizeaza cu autocare si camioane pentru biciclete.

Locul si data pentru ridicarea kiturilor de participare pentru fiecare eveniment in parte vor fi anuntate de catre organizatori pe acest site si pe pagina de Facebook. Kitul de participare se poate ridica personal sau de catre un alt participant doar pe baza buletinului/cartii de identitate.

La anumite evenimente participantii vor primi 2 numere de participare ce vor fi folosite in mod obligatoriu astfel:

– un numar va fi pozitionat pe ghidonul bicicletei pe intreaga durata a evenimentului

– un numar va fi necesar pentru recuperarea bicicletei la transport si pentru participarea la tombola.

Inscrieri si plata taxei de participare:

Formularul de inscriere va trebui completat cu datele personale. Aceste date sunt solicitate exclusiv pentru a putea intocmi factura aferenta platii si pentru completarea fisei de cazare la hotel.

Numarul locurilor este limitat  fiecare eveniment in parte. Alocarea se va face in ordinea efectuarii platii taxei de participare.

Cazare si masa:

Cazarea se va face la hoteluri in camere de 2-3 persoane. In masura in care doresc acest lucru, si in limita spatiilor de cazare disponibile participantii isi pot alege colegii de camera. In cazul in care nu se opteaza pentru un anumit coleg, alocarea va fi facuta de catre organizatori.

Alte prevederi:

– La eveniment se pot inscrie doar persoane cu varsta de peste 18 ani. Copiii cu varsta de sub 18 ani pot participa doar insotiti de un parinte sau de un adult pe baza de imputernicire din partea parintilor.

– La ridicarea pachetului de participare participantii vor semna o declaratie pe propria raspundere cu privire la faptul ca sunt sanatosi si apti din punct de vedere medical pentru a depune efort fizic in cadrul evenimentului.

– Participantii sunt de acord ca organizatorii nu pot fi raspunzatori pentru vreun prejudiciu de natura fizica, medicala, materiala sau de alta natura suferit ca urmare a participarii la acest eveniment.

– Participantii sunt de asemenea de acord ca organizatorii sa foloseasca fotografiile sau inregistrarile video care contin imaginea acestora, cu scopul promovarii acestui eveniment.

– Este interzisa aruncarea propriilor deseuri pe traseu – sticle de apa, ambalaje etc…

– Participantii vor respecta deciziile de siguranta comunicate de organizatorii de eveniment pe toata durata traseului.

– Sunt interzise manifestarile violente si lipsite de respect la adresa celorlalti participanti sau la adresa organizatorilor. Este interzisa participarea la eveniment in stare de ebrietate sau sub influenta drogurilor de orice fel. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice continuarea participarii unei persoane daca aceasta  se afla intr-una din situatiile descrise si reprezinta un pericol pentru siguranta celorlalti participanti la eveniment sau se manifesta in mod violent fata de ceilalti participanti, fara a returna contravaloarea taxei de participare

La capatul drumului ne descoperim pe noi

%d bloggers like this: