GDPR

Participantii la evenimentele Cu Bicicleta la Mare 2022 sunt de acord cu prelucrarea urmatoarelor date personale de catre

SC ALTER MEDIA SRL, cu sediul în Voluntari, Judeţul Ilfov, număr de ordine în Registrul Comerţului Ilfov J23/200/2005, cod unic de înregistrare 14673260, 

exclusiv in scopul organizarii si derularii in siguranta a evenimentelor . Datele respective nu vor fi instrainate altor terti cu exceptia celor care tin exclusiv de organizarea evenimentului (nume, prenume, serie si nr buletin, sex, preferinte meniu  pentru formalitatile de cazare) sau de siguranta evenimentului (Politia Rutiera sau Ambulanta in caz de incidente/accidente).

Datele colectate precum numarul de telefon, adresa de email vor fi folosite exclusiv in scop de comunicare cu participantii si nu vor fi instrainate  tertilor .

Datele vor fi pastrate de catre organizator pe o perioada de 2 ani de la data evenimentului urmand a fi sterse la implinirea respectivului termen. De asemenea, participantii pot solicita in orice moment consultarea datelor personale pastrate si stergerea acestora din evidentele organizatorului.

La capatul drumului ne descoperim pe noi

%d bloggers like this: