Anunt important – coronavirusul si turele

Salut, dragi participanti la turele de anul acesta!
Cum stiti, guvernul a interzis evenimentele cu mai mult de 1000 de participanti si ne cere aprobare de la DSP pentru cele mai mici. Consideram ca nu riscam sa le vedem inchise, deoarece varsta participantilor conteaza mult in punctaj, iar voi sunteti tineri in majoritate.
Cu toate astea, nu putem sa nu luam in calcul orice eventualitate, asa ca in acest moment am luat cateva decizii:
1. Tura din Thassos, cu 26 de participanti, merge inainte. Insa am luat hotararea sa nu facem niciun fel de plati catre Grecia, cu exceptia unui avans de 750 de euro, platit din banii nostri (si pe care ni-l putem asuma ca pierdere noi, nu voi). Sumele platite de voi sunt in cont in Romania si in caz de anulare le vom putea restitui, in intregime, fara nicio problema.
2. Tura cu bicicleta la mare trebuia sa inceapa inscrierile zilele acestea. Vom amana inscrierea si inceperea platilor cu doua saptamani. Vom decide inceperea inscrierilor la inceputul lunii aprilie.
In mod normal aceasta tura nu trece de 500 de persoane, dar exista momente in care suntem cu totii concentrati: la masa de sambata seara, micul dejun si intoarcerea cu autocare. Vom cere parerea specialistilor inainte de a porni inscrierile.
3. Celelalte ture, care au fiecare in jur de 100 de pre-inscrisi, raman deschise.
Ca si mesaj general, am dori sa realizam toate turele propuse anul acesta, insa fara a pune in pericol niciun ciclist si fara a risca sa contrubuim la raspandirea coronavirusului. Vom continua sa anuntam antrenamente in week-endurile urmatoare, intrucat la acestea putem pastra distanta intre noi.
Vom reveni cu updates pe masura ce le avem!
Multumim frumos pentru intelegere.
Lucian, Mircea, Stefan si echipa CBLM

2 thoughts on “Anunt important – coronavirusul si turele”

  1. Multumim pentru informare. Tocmai am citit ca Ministrul Sanatatii din Grecia a ordonat inchiderea plajelor, vedem cum evolueaza situatia si la ei pana in apropiere de eveniment. Sa speram ca vom intra in normalitate cat mai curand. Sanatatea si siguranta noastra si a celor din jur este mai importanta. Daca nu va fi anul acesta tura, ne bucuram la anul. Intelegem si acceptam tot ce inseamna masuri de siguranta.

    Like

Leave a comment