Informatii plecare Cu Bicicleta la Mare 2018

UPDATE 24 mai 2018 — FOARTE IMPORTANT

Dragi participanti Cu Bicicleta la mare 2018, va rugam sa cititi cu mare atentie informatiile din aceasta pagina pentru ca totul sa se desfasoare in cele mai bune conditii si sa ajungem cu totii sanatosi si fericiti duminica pe plaja din Navodari !. Le vom actualiza in decursul zilelor ce preced plecarea catre mare astfel incat va rugam sa verificati periodic aceasta pagina pentru ultimele actualizari.

EVENIMENTUL ESTE SOLD OUT.

Lista participantilor confirmati (cu taxa de participare achitata la timp ) o gasiti aici : https://cubicicletalamare.com/lista-participanti-mare-2018/ In acest moment nu mai acceptam inscrieri sau  plati suplimentare fata de aceasta lista .

Va reamintim ca evenimentul Cu Bicicleta la Mare este unul necompetitiv. Scopul nu este sa demonstram cat de buni si rapizi suntem pe bicicleta. Pentru aceasta exista concursuri unde va puteti masura performantele individuale. Cu Bicicleta la Mare este un mars de placere si va rugam sa tineti cont de asta pe parcursul celor doua zile.

CASCA ESTE OBLIGATORIE pe parcursul evenimentului ! 😉

RIDICAREA KITURILOR DE PARTICIPARE

Pentru ridicarea kitului de participare te asteptam vineri, 25 mai, intre orele 8:00 si 19:00 in Supermarketul Kaufland Mihai Bravu (adresa exacta: Strada Răcari 5, București 031827) – in imediata apropiere a metroului Dristor.

Pentru ridicarea pachetului de participare trebuie sa vii cu o copie de buletin tiparita si cu declaratie pe propria raspundere 2018 (pe care o poti descarca de AICI ) completata. Poti ridica kitul pentru o alt participant daca ai copia lui de buletin si declaratia semnata de el.

ATENTIE: doar cei din provincie isi pot ridica pachetul sambata dimineata de la locul de start. Daca locuiti in Bucuresti VA RUGAM MULT sa veniti vineri sa va ridicati pachetul !

LOCUL DE START/Plecarea: 

Sambata, 26 mai, intalnirea pentru plecare este parcarea Supermarketului Kaufland Colentina, din Soseaua Colentina, Nr. 6, Sector 2, Bucuresti. 

Va asteptam acolo intre orele 7:30 – 8:30 pentru predarea bagajului la autocar si ultimele reglaje ale bicicletei (in caz de nevoie). Vom face o sedinta tehnica la ora 8:30 dupa care pornim catre mare.

Locul de intoarcere, duminica seara/luni in Bucuresti este tot Supermarketul Kaufland Colentina.

Masinile personale NU se pot lasa peste weekend in parcarea magazinului. Puteti parca pe bulevardul Colentina sau pe stradutele adiacente.

TRASEUL 

 Daca ramai alaturi de plutonul de biciclisti si masina oficiala nu ai cum sa te pierzi . Cu toate acestea nu ar strica sa descarci in telefon traseele pentru ambele zile 😉 

GASESTI AICI fisierele GPX pentru download: http://bit.ly/GPXCBLM2018

Ziua 1 – Bucuresti – Branesti – Lehliu Gara – Orezu – Slobozia – Amara = 141 km

https://www.bikemap.net/en/r/4440343/?created=1

Ziua 2 – Amara – Slobozia – Harsova – Lumina – Navodari = 155km

https://www.bikemap.net/en/r/4440352/?created=1

Sosirea din Navodari este aproximativ in acelasi loc de anul trecut, doar ca la terasa cea mai apropiata de plaja (in dreapta complexului Sammos Resort – adresa exactaPrelungirea D13, Mamaia-Sat 905700 )

ATENTIE: PARAGRAF DESTINAT CELOR CAZATI DUMINICA SEARA LA MARE:

ATENTIE MARE: unul dintre cele doua autocare care pleaca duminica dimineata cu noi din Amara va ramane pana luni cu noi la mare. Astfel ca aveti grija in care autocar va lasati bagajul duminica dimineata la plecarea din AMARA!!!!!

Cazarea duminica seara se va face la Hotel Tomis Mamaia http://www.tomishotel.ro/  .  Mergeti la receptie, spuneti-va numele si veti primi cheia de la camera.

Deplasarea catre hotel, dupa poza de grup de la Navodari (Sammos Resort) se face pe biciclete. 8 km , traseul mai jos:

https://www.bikemap.net/en/r/4443884/?created=1

Aveti cina si micul dejun incluse. Referitor la serviciile de masa (cina, ora 22:00 ultima comanda), veti primi un card pe care este incarcata suma de 60.00 Lei, bani de care veti putea comanda orice din meniu. Daca se depaseste aceasta suma se achita numerar, daca nu se consuma integral la cina, se pot folosi in ziua urmatoare la pranz, poate unii dintre voi veti ramane sa serviti acolo masa inainte de plecare. Micul dejun nu consuma din valoarea inscrisa pe card.

GRATUIT: 2 sezlonguri/ camera, umbrela si masuta, pe toata durata sejurului, pe plaja privata a hotelului.

Check out-ul este la 13:15 cel tarziu. Ne intalnim la 13:30 in parcarea din fata pentru incarcarea bagajelor in autocar si bicicletele in camion dupa care plecam spre Bucuresti, tot la Kaufland Colentina.

 

PROGRAM EVENIMENT:

Sambata 26 mai:

7:30 – 8:30 – Intalnire in parcarea Kaufland Colentina

Predarea bagajelor la autocare si ridicarea pachetelor exclusiv de catre cei din provincie.

8:30 – Sedinta Tehnica urmata de plecarea in expeditie

CASCA ESTE OBLIGATORIE pe parcursul evenimentului ! 😉

Traseu: Bucuresti – Branesti – Lehliu Gara – Orezu – Slobozia – Amara

18:00 – 18:30 – sosire estimata Amara – Parcare Hotel Parc

20:00 – Cina Festiva Restaurant Hotel Parc Amara: concluziile zilei, tombola cu premii.

Duminica 23 aprilie:

7:00 – 7:45 Mic dejun Restaurant Hotel Parc Amara

7:30 – 8:00 – Check out, aducerea bagajelor la autocare, scoatere biciclete din spatiul de depozitare

ATENTIE MARE: unul dintre cele doua autocare care pleaca duminica dimineata cu noi din Amara va ramane pana luni cu noi la mare. Astfel ca aveti grija in care autocar va lasati bagajul!!!!! 

Cei care pleaca duminica seara lasati bagajele in autocarul care pleaca duminica seara, cei care raman la mare in autocarul care ramane la mare!!!!!

8:00 – Sedinta Tehnica in fata hotelului

8:15 – Plecare Traseu: Amara – Slobozia – Harsova – Lumina – Navodari

19:00 -19:30  – sosire estimata Navodari – Terasa langa Sammos Resort. Felicitari de final, Poza de grup .

 

20:00 – 20:30 – Incarcare biciclete in camioane, imbarcare in autocare  Plecare estimata spre Bucuresti pentru grupul care se intoarce duminica. Atentie, unul dintre autocare ramane la mare, nu va lasati bagajul in el daca plecati duminica seara!!!!

GRUPUL CARE RAMANE LA MARE se deplaseaza , pe biciclete, catre Hotel Tomis Mamaia http://www.tomishotel.ro/ . Doar unul dintre cele doua autocare care au plecat de dimineata cu noi din Amara ramane pana luni la mare astfel ca nu va lasati bagajul in alt autocar care pleaca spre Bucuresti duminica seara!!!

23:00 – 23:30 sosire estimata Bucuresti, Parcare Kaufland Colentina Descarce biciclete din camioane (PE BAZA NUMERELOR de pe bratarile primite in kitul de participare!!!!!)

Duminica 23 aprilie:

Dupa micul dejun de la hotel, grupul care ramane la mare are program liber de odihna si relaxare. Reunirea se face la ora 13:30 in fata hotelului in vederea plecarii spre Bucuresti. Check out camere cel tarziu la 13:30.

NUMERE DE PARTICIPARE: Veti primi 2 numere de participare in pachetul individual. 1 numar trebuie sa il puneti pe ghidon cu bridele de plastic furnizate. Al doilea numar va fi scris pe o bratara inclusa in kit si il vei folosi la cazare (Amara si mare), tombola de la Amara dar mai ales pentru recuperarea bicicletei dimineata la hotel si in Bucuresti la intoarcere. De asemenea, cu acesta bratara, vei beneficia de o portie de mici (sau legume pentru vegetarieni) la sosirea din Navodari. TE RUGAM SA PORTI  numarul pe ghidonul bicicletei si bratara de identificare pe parcursul celor 2 zile. Bratara este impermeabila, deci poti face dus cu ea seara la Amara.

BAGAJE: In ambele zile, in timpul traseului, vei putea lasa un bagaj in cala autocarului (cu haine de schimb, etc..). Te rugam sa fii cat mai compact, fara bagaje extrem de voluminoase, plecam totusi doar doua-trei zile 😉ATENTIE: nu suntem responsabili de securitatea acestuia asa ca iti recomandam sa nu lasi in el lucruri de valoare. Pe bicicleta iti recomandam sa ai un mic rucsacel cu cele necesare zilei respective: crema de soare, geaca impermeabila, apa, pompa, camera de schimb etc…Nu vei avea acces la bagajul din autocar in timpul traseului pe bicicleta.

DEPLASAREA: Coloana va fi insotita de echipaje de politie care ne monitorizeaza evenimentul. Deplasarea se va face in urma masinii oficiale a evenimentului.  Aceasta va rula constant cu 20-22km/h astfel incat sa imprime un ritm de pedalare accesibil pentru toti participantii. Te rugam sa NU depasesti masina oficiala ! Vor exista regrupari cam din 20 km in 20 km. Plecarea din regrupari se face doar la semnalul organizatorilor! Deplasarea se va face in coloana, sir indian, respectand regulile de trafic in vigoare. Coloana va fi inchisa de o a doua masina oficiala urmata de Ambulanta si de autocare/camioane pentru cei care doresc sa nu mai continue pe bicicleta. Organizatorii au dreptul sa urce in autocar toti participantii care sunt vizibil extenuati si care din aceasta cauza se deplaseaza mult prea incet pentru a parcurge in timp util intregul traseu.

PUNCTE DE ALIMENTARE: Vor exista regrupari generale din aprox. 20km in 20 km unde, in caz de nevoie iti vei putea umple bidonul cu apa. Aceste opriri vor fi scurte, cat sa se realizeze regruparea generala. Din aprox.40 km in 40 km vor exista puncte de alimentare unde poti sa iti recapeti energia cu diverse alimente (ciocolata, biscuiti, glucoza, etc…). Aici vom ramane ceva mai mult decat in regruparile amintite mai sus dar nu vom depasi 30 de minute.

Ne vom alimenta cu diverse produse (biscuiti, chipsuri, alune, ciocolata, glucoza, fructe etc…) oferite de prietenii de la Kaufland Romania si ne vom lua starea de bine din iaurtul de la DANONE .

Pe traseu hidratarea este asigurata de Hellenic Coca-Cola iar boost-ul de energie il luam de la ISOSTAR

TIP DE BICICLETA RECOMANDATA: Intregul traseu se desfasoara pe asfalt. Cursierele sunt cele mai indicate pentru acest eveniment. Participarea cu o bicicleta de tip MTB cu roti cramponate NU este recomandata. Iti va fi mult prea greu si de vei deplasa total ineficient, de aceea iti recomandam sa schimbi cauciucurile cu unele Slick, de asfalt.

DEPOZITAREA BICICLETELOR SAMBATA/Duminica NOAPTEA: Toate bicicletele vor fi depozitate in siguranta in spatii situate la parterul Hotelului Parc din Amara si cel de la mare. Acestea vor fi inchise si pazite pe perioada noptii. Iti recomandam si o asigurarea suplimentare cu un antifurt propriu. In 11 editii desfasurate pana acum nu au fost probleme de securitate a depozitarii bicicletelor. Preluarea bicicletei a doua zi se va face comparand numarul de pe ghidon cu cel aflat in posesia biciclistului. Acelasi sistem il vom folosi si la preluarea bicicletelor din camioane la sosirea in Bucuresti.

TRANSPORTUL BICICLETELOR IN CAMIOANE este asigurat de DB Schenker.

  db

Veti avea la dispozitie folie de plastic  pentru impachetarea bicicletelor. Fiecare participant este responsabil de impachetarea propriei biciclete pentru transportul de intoarcere. Nu ne asumam nicio responsabilitate pentru eventuale daune produse bicicletei in timpul transportului. Iti recomandam sa iti aduci si tu de acasa propriile protectii de bicicleta pentru mai multa siguranta si sa le lasi in bagajul de cala. Vor exista 4 camioane pentru transportul bicicletelor, numerotate pe bord. Tine minte in ce camion ti-ai urcat bicicleta. Preluarea ei in Bucuresti se va face exclusiv in baza compararii numarului de pe ghidon cu cel pe care il ai asupra ta  (pe bratara primita in kitul de participare)!

CAZAREA: Cazarea  se va face in camere duble si triple. Te rugam sa mergi la receptie impreuna cu partenerul/colegii preferati si in masura in care sunt camere disponibile pe numarul de paturi dorit vei primi camera in conseciinta. Ne straduim sa multumim pe toata lumea insa te rugam sa retii faptul ca structura de camere duble/triple este fixa si este posibil ca nu toata lumea sa fie alocata asa cum si-a dorit. Noi facem tot posibilul 😉 Voluntarii cu care te vei intalni la preluarea kiturilor de participare iti vor comunica mai multe detalii despre hotel si alocarea in camere.

MESELE: Cina si micul dejun din Amara se iau in restaurantul hotelului PARC la orele mentionate in program indiferent de hotelul la care esti cazat.

 RESPECTAREA ORELOR DE PLECARE: Va rugam sa respectati orele anuntate pentru plecari si indicatiile organizatorilor. Asigurati-va ca ceasul suna la ora corecta in ambele dimineti .

ASISTENTA TEHNICA: Coloana va fi insotita de doua masini de asistenta tehnica de la GIANT ROMANIA care vor remedia pe cat posibil eventuale defectiuni tehnice.

Events - 0740

NUMERE DE URGENTA: In dimineata de sambata 26 mai, la sedinta tehnica de la plecare vei primi trei numere de telefon (organizatori , ambulanta si asistent tehnica). Te rugam sa le salvezi in telefon si sa le folosesti cu incredere in caz de nevoie. 

TOMBOLA DE LA AMARA:

In fiecare an, sambata seara la cina de la hotel Parc Amara, are loc traditionala tombola cu premii. Avem si anul acesta cateva puse deoparte:

Produse oferite de Giant Romania:

 • PREMIUL CEL MARE

BICICLETA GIANT E ESCAPE 3 GE GRAY

Detalii despre ea pe site-ul Giant Romania : http://www.magazinuldebiciclete.ro/bicicleta-giant-e-escape-3-ge-gray

 

 • 5 BUFF-uri Cu Bicicleta la Mare

 

 • 3 bilete de participare la Turul Centenarului (cate unul pentru fiecare oras de plecare)

 

 • 1 Kit complet de produse ISOSTAR

Kit-ul Isostar va contine: Fast&Hydration 500ml, Baton Powerplay Alune 35g, Creatina, Bidon Universal Galben 650ml, Essential Bar Cacao 35g, Sac Isostar

+ alte surprize pe care le vom anunta in zilele urmatoare !

ALTE RASPUNSURI LA POSIBILE INTREBARI:

 • Va rugam ca sambata dimineata, pana in ora 8:30 sa aveti bagajul deja lasat la autocar.
 • VA RUGAM sa NU lasati masinile in parcarea Kaufland Colentina la plecare. Nu putem sa blocam parcarea peste weekend si sa ingreunam activitatea normala a magazinului. Pe bulevardul Colentina si in zonele din imediata vecinatate a magazinului sunt suficiente locuri de parcare sambata dimineata pentru a va lasa in siguranta masina. MULTUMIM pentru intelegere..
 • Chiar daca bagajul cu haine de schimb pentru Amara este in autocar, va rugam sa nu va bazati pe el pentru hainele de biciclit sambata. Autocarul sta in spatele plutonului, iar daca aveti nevoie la un moment dat de o geaca sau sa lasati ceva in rucsac tineti cont de urmatoarele : va dura  pana cand autocarul ajunge in dreptul vostru; autocarul este plin cu bagajele celorlalti, deci va dura pana va gasiti propriul rucsac. Asadar, asigurati-va ca sunteti independenti pe bicicleta si sa aveti la voi haine pentru orice vreme (un mic rucsacel de tura este recomandat)
 • Chiar daca avem asistenta tehnica Giant (2 masini) ganditi-va ca ei ajuta 350 de biciclisti si ca atunci cand aveti pana este posibil ca cele doua masini sa fie prinse cu alti participanti si ca va dura ceva pana ajung la voi. Astfel ca cel mai bine este sa aveti la voi o camera de schimb, pompa si sa stiti sa rezolvati o pana. E mai eficient asa. Altfel veti fi nevoiti sa mai stati putin pe margine pana vine masina Giant.
 • Vremea se anunta cu soare in weekend si cu destul vant,  cu sanse destul de mici se pare de ploaie . Asa ca va recomandam sa ganditi foarte bine straturile de haine pe care le aveti pe voi (astfel incat sa fiti flexibili in functie de cum va simtiti…incalziti sau infrigurati). Tricou tehnic pe piele, bluza mai groasa si geaca impermeabila este cea mai buna solutie astfel incat sa puteti scoate/adauga dupa caz.
 • Toti participantii sunt alocati la hotel Parc (daca nu au fost informati altfel de catre organizatori la ridicarea pachetelor). Mergeti la receptie impreuna cu colegul/colegii (dubla/tripla dupa caz) si vi se va aloca o camera in functie de disponibilul ramas. Noi am facut tot posibilul sa alocam cat mai multe camere conform optiunilor voastre insa din pacate nu va fi 100% posibil pentru toata lumea din cauza structurii existente a camerelor.
 • Cina de sambata seara si micul dejun sunt la HOTEL Parc pentru toti participantii! Meniul de seara este fix pentru toata lumea (normal sau vegetarian). Orice comanda suplimentara fata de meniu (feluri de mancare, sucuri, alcool) va fi achitata separat de catre fiecare participant in functie de consumul respectiv.
 • FOARTE important este sa purtati bratara care v-a fost oferita in pachet. Va foloseste in primul rand la cazare si apoi la tombola, micii de pe plaja si la recuperarea bicicletei la Bucuresti.
 • EXTREM DE IMPORTANT: va rugam sa mergeti cat mai pe partea dreapta a soselei si sa nu depasiti axul central al drumului in niciun moment. Ne dorim un eveniment fara incidente si acest lucru depinde de fiecare dintre voi. Nu este un concurs, nu ne masuram fortele in depasiri inutile si periculoase pentru ceilalti. Asigurati-va inainte de a face orice schimbare de directie pentru a nu il lovi pe cel din fata/spate. In fiecare an se produc cazaturi din cauza neatentiei. Haideti sa avem o editie fara cazaturi si anul acesta! Ce ziceti?
 • Bicicletele se vor lasa sambata noaptea in spatiile de depozitare de la hotelul Parc. La sosire in Amara veti fi indrumati de catre personalul de la hotel catre locurile special amenajate unde vor putea sta in siguranta peste noapte. 
 • Va rugam ca la sosire, duminica seara, dupa ce facem poza de grup pe plaja si momentul festiv de inchidere a evenimentului sa va indreptati catre tiruri pentru predarea bicicletei (ambalarea acesteia in folie se face de catre fiecare participant in parte, va exista folie la fiecare camion). Suntem 350 de biciclisti si pentru a pleca spre Bucuresti la o ora rezonabila avem nevoie ca fiecare dintre voi sa se asigure ca are cat mai repede bicicleta urcata in camion.
 • Cei care raman si duminica seara la mare vor primi toate detaliile pe aceasta pagina in cursul zilei de miercuri 23 mai.

PE MASURA CE MAI PRIMIM ASTAZI INTREBARI DE LA VOI VOM ACTUALIZA ACEASTA PAGINA PENTRU CA RASPUNSUL SA FIE VIZIBIL PENTRU TOTI!

 

 

Dupa 12 ani de frig, vant, burnita si ploaie… poate ca in sfarsit mergem si noi cu bicicleta nu doar la mare… ci si la baie?

Deci. Sa facem si o baie! Asta e socoteala comunitatii “Cu Bicicleta la Mare” de pe facebook, care a votat la inceputul anului sa punem tura dupa jumatatea lui mai. Cum tot acolo a aparut si Prima Evadare (pe care comunitatea noastra o iubeste si o recomanda) am fost nevoiti sa mai amanam o saptamana.

Asa ca tura va fi pana la urma in week-endul 26-27 mai. Luni, 28 sunt Rusaliile si e zi libera, asa ca de data asta am prevazut  ideea ca unii ati vrea sa ramaneti la mare inca o zi…). Am oferit si posibilitatea de a ramane si luni la mare (cazare gasita de noi sau fiecare individual si intoarcere cu grupul) dar si de a te intoarce duminica seara in Bucuresti. 

Taxele de participare in acest an pentru Cu Bicicleta la Mare sunt urmatoarele:

 • 360lei/pers iar kitul de participare contine:

– 1 noapte cazare hotel Amara in camera dubla / tripla
– 1 cina in seara de 26 mai la Amara
– 1 mic dejun in dimineata de 27 mai la Amara
– transport intoarcere duminica (27 mai) seara, Navodari-Bucuresti: autocare si camioane pentru biciclete
– asistenta pe traseu in ambele zile: Politie, Ambulanta, echipa reparatii biciclete, autocar in caz de abandon
– puncte de alimentare pe traseu in ambele zile (apa si alimente)
– bilet participare tombola cu premii de sambata seara
– tricoul oficial al evenimentului 
– 2 ZILE de PEDALAT si DISTRACTIE !

Acest cost de 360 lei este valabil si pentru cei care raman la mare pe cont propriu si se intorc in Bucuresti pe cont propriu

 • 420 lei/pers iar kitul de participare contine elementele din pachetul de 360 lei dar cu intoarcere luni 28 mai cu autocarul si camion biciclete (cazarea de duminica seara fiind in sarcina participantului)
 • 595 lei/persoana iar kitul de participare contine elementele din pachetul de 360 lei dar cu cazare duminica 27 mai (cina si mic dejun incluse) + intoarcerea de luni 29 mai cu autocarul si camion biciclete incluse. Urmeaza sa comunicam cat de curand si hotelul ales pentru cazarea de pe 27 mai.

Bun. Acum sa vedem daca stiti care e chestia cu tura asta…)

E simplu: mergem la mare cu bicla. 310 kilometri. 2 zile. Dormim la Amara sambata seara. Ajungem duminica in Navodari. Bem o bere si ne suim in autocar inapoi.

Ce mare chestie?

Si totusi, e tura pe care o iubesc cel mai tare. Pentru ca fost prima mea tura de lunga durata. Pentru ca e cea mai mare (dar nu numarul, ci enegia celor 3-400 de oameni conteaza). Si pentru ca ajungi, la capatul ei, intr-un loc pe care iarasi il iubesc: Marea Neagra.

DB150627

Cateva elemente de logistica:

Traseu:

Bucuresti – Lehliu Gara – Slobozia – Amara (prima zi) – Hotel Parc

Amara – Giurgeni – Harsova – Tandarei – Mihail Kogalniceanu – Lumina – Navodari (a doua zi)

Tura asistata: pauze la fiecare 20 km pentru apa. La 40 de km apa si mancare (dulciuri, fructe, iaurt Activia, alune, ciocolata).

Tura de amatori: nu e competitie. Nu exista “Locul 1”. Toti ajungem. Cine e mai bun, il ajuta (cu vorba buna) pe cel mai slab. Stam in pluton, e un exercitiu de solidaritate.

Pentru obositi: daca nu mai poti, pur si simplu te opresti la marginea drumului. La 2 kilometri in spatele plutonului merg un autocar si un TIR care colecteaza oameni si biciclete si ii duc pana la finisul fiecarei zile. Nu exista, de fapt, abandon. Doar oboseala…)

Pentru urgente: avem cu noi Salvare de la Sanador si echipa tehnica pentru mici reparatii de la Giant. Fiecare participant primeste un numar de telefon la care poate semnala orice probleme.

DB150697

Varsta? Oricare. Cel mai tanar finisher a fost o fetita de 11 ani. Cel mai in varsta, Nea Marin Cenusa, 78. Media de varsta: cam 30.

Cum stii daca poti?

E simplu: ramai abonat la pagina noastra de facebook si afli cand avem antrenamentul la Giurgiu, cel cu care incepem sezonul. Sunt cam 60 de km pana acolo si pe drum afli daca iti place sau nu.

Si daca iti place si inca nu poti, gasesti aici niste sfaturi de antrenamente, iar aici de alimentatie si stil de viata. Nu sunt din carti, sunt din experienta noastra in peste 10 ani de ture de lunga distanta.

Merita sa mergi la mare cu bicla?, o sa ma intrebati la final.

Nu stiu. Intreaba si tu pe cine a fost. Eu stiu doar un lucru: 

Ca nu pot sa mai concep primavara fara drumul asta!

Lucian Mindruta

Advertisements

2 thoughts on “Informatii plecare Cu Bicicleta la Mare 2018”

 1. Buna! Daca cumva e cineva care se razgandeste, as vrea sa vin si eu cu bicicleta la mare, tura e foarte faina, prietenul meu s-a inscris deja si as fi vrut sa merg si eu. Va rog sa ma anuntati. Mersi!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s