UPDATE: Cu Bicicleta la Cazane 2016 se tine ca tura pe cont propriu in 19-21 august

Salut!

Tura cu bicicleta la cazane s-a modificat intr-un concept mult mai simplu (pentru noi, organizatorii): fiecare vine cu masina lui, fiecare se intoarce la fel, cand doreste.

Practic, dintr-o tura asistata s-a transformat intr-una pe cont propriu, dar in grup. Ce anume am organizat? Ei bine, cazarea, chiar cu un pachet foarte bun, pus la bataie de niste oameni care vor sa promoveze Herculanele.

Ce e de facut? Intre 28 iulie si 5 august, intrati pe acest link si va rezervati camera. 

Disponibile in momentul de fata sunt 20 camere twin 4* si 5 camere premium – 1 pat dublu matrimonial + 1 canapea extensibila. Ce inseamna oferta lor?

Camera dubla twin = 518 lei/ camera dubla/ 2 persoane

Camera Premium = 644 lei/ sejur/ 2 persoane

Nu exista nici un alt fel de costuri pe care sa le platiti catre organizatori. Eu (Lucian Mindruta scrie acest articol) vin la hotel ca toata lumea, cu masina mea si cu biclele pe ea si merg cu voi cat voi putea.

Nu trebuie sa faceti nimic altceva decat sa va inscrieti pentru cazare si masa pe link-ul de mai sus. In gasca ne vedem vineri seara la hotel sau sambata dimineata la micul dejun, fiecare unde e repartizat: Afrodita sau Diana. Prima zi de tura, sambata, plecarea e la 09:30 de la Hotel Afrodita!

Traseul e deschis, in sensul ca va puteti intoarce oricand spre Herculane. Atentie: fiind tura pe cont propriu recomandam un rucsac cu de-ale gurii, haine de ploaie, apa si batoane energizante.

  • Sambata: pedalam prin Cazanele Dunarii pe traseul Herculane – Orsova – spre Moldova Veche. Nu cred ca ajungem pana la Moldova noua, la un moment dat ne intoarcem spre Herculane, probabil ca dupa Orsova inca vreo 30 km. Mai discutam la plecare.

herculane 1

  • Duminica : dimineata pedalam (85km) pe traseul Herculane – Manastirea Tismana – dar doar daca gasim pe cineva sa ne duca masina pana acolo! Daca nu, urcam 50 km pe Valea Cernei si de asemenea ne intoarcem in Herculane sa ne luam masinile.

herculane 2

 

Tura e una libera: fiecare isi poate duce ritmul lui. Vom face totusi puncte de regrupare la 20 de kilometri, pentru cei carora le place compania colegilor de biking!

Va astept in Herculane!

Lucian Mindruta

 

38 thoughts on “UPDATE: Cu Bicicleta la Cazane 2016 se tine ca tura pe cont propriu in 19-21 august”

  1. Buna ziua!
    As dori sa particip la “Cu Bicicleta la Cazane”, dar am o mica rugaminte la dvs. Eu nu sunt din Bucuresti si sunt mai aproape de Herculane. Asa ca pot sa ma inscriu fara sa platesc partea din taxa de inscriere care reprezinta transportul cu autocarul spre Herculane si inapoi spre Bucurest?

    O zi buna!

    Like

      1. Salut! Pentru inceput mentinez ca locuiesc in Timisoara…si intreb..as putea sa platesc si apoi sa ma intalnesc cu restul participantilor in Herculane?

        Like

      2. SI daca se aplica vreo reducere in cazul in care nu vin de la Bucuresti cu autocarul…daca nu…oricum tura face toti banii…traseul este ca in reclama la MasterCard….de neegalat..iar viata e prea scurta:)

        Like

  2. Lucian, pot participa si amatori? Am pedalat la marsul ,,cu bicicleta la mare”si nu am abandonat.M-as descurca si aici?

    Like

  3. Unde pot pune câteva secvențe HD filmate la întoarcerea de la Sinaia (Chitila și sosirea la Carrefour)?

    Like

  4. Salut,
    Se poate sa faceti un update listei participantilor pentru “La Cazane”?
    Care va fi data limita de inscriere?
    Multumesc!

    Like

  5. Salut!
    Bicla e “microbul” sanatatii, dar cand si organizarea e ireprosabila, rezulta 100% satisfactie. Peisajele de la la Cazane si spre Tismana sunt superbe, iar excursia putem zice ca e combinatia intre mare si munte, la care se adauga noi obiective turistice. Pentru “amatorii experimentati” e timpul sa “zboare” mai departe de casa.
    Pretul este corect. Doar drumul cu masina personala si doar o zi de cazare la pensiune, fara masa si restul facilitatilor, ar atinge suma afisata. Dar unde ar mai fi satisfactia unei excursii de unul singur si mai ales, siguranta oferita permanent de catre organizatori/sponsori? Raportul calitate/pret este bun, iar cel intre confort si siguranta, ne este oferit asa cum ne-am obisnuit. De aceea, multumim pentru organizarile in cele mai mici detalii, asteptam cat mai curand vesti despre excursie, dar si emiterea facturilor pentru cei inscrisi (ca modalitate de confirmare bilaterala, pregatire si rezolvarea problemelor de la serviciu in timp util).
    Provocarea continua si peste cele doua “lupte” (mare si Sinaia) deja victorioase si traditionale. Haideti sa investim in sanatate, sa ne depasim din nou limitele, sa castigam din nou si sa ne bucuram impreuna!

    Like

  6. Salut Lucian. Ce s-a intamplat de s-a amanat? …revizuiti si voi informatiile de pe web, deoarece invitatia inca-i activa.

    Like

  7. Nu e deloc penibil! Gândiți-vă la efortul și problemele de organizare, nu numai la plăcerea noastră!

    Like

Leave a comment