Cu Bicicleta la SINAIA 2016

sinaia cu scris

UPDATE IMPORTANT (12 iunie 2016)

Data limita pentru inscrieri/ plata a fost vineri 10 iunie 2016 ! Orice inscriere/plata facuta dupa acest termen nu va fi luata in considerare iar suma va fi returnata.

URMARITI ACEASTA PAGINA in zilele urmatoare. Vom publica aici toate detaliile legate de ridicarea pachetelor de participare si organizare in general.

Lista participantilor poate fi consultata aici: https://cubicicletalamare.com/lista-participanti-inscrisi-sinaia-2016/

Cu Bicicleta la SINAIA devine incet incet o traditie. Am ajuns anul acesta la a 4-a editie .

Plecare pe biciclete din Bucuresti sambata 18 iunie, intoarcere tot pe biciclete duminica 19. Tura asistata, cu autocar si masini de insotire pe tot parcursul exact asa cum mergem in fiecare an catre mare.

Puteti vedea AICI cum a fost in expeditia de anul trecut.

 

De ce mergem cu bicicleta la munte?

Pentru ca vrem miscare, fara poluare si ceva efort, atat cat sa ne mandrim cu el.

Atentie: nu este o competitie! Este un tur al celor care iubesc mersul pe bicicleta si doresc sa traiasca o experienta frumoasa alatruri de oameni ca ei.

Pentru cine este turul?

Pentru oricine se simte pregatit sa mearga pe bicicleta cca 290 km pe parcursul a doua zile.

Nu va temeti, ritmul de mers este mediu (viteza medie 20 km/ora), dificultatea traseului medie (pe sosea), se fac multe opriri pe drum si suntem intotdeauna insotiti de masini si un autocar, in cazul in care vrem sa luam o pauza sau sa renuntam la cele doua roti. Asistenta tehnica, provizii gen apa si alimentatie vor fi oferite pe intreg traseul.

Ce echipament imi trebuie?

O bicicleta buna (recomandam cursiera sau touring) cu un set de cauciucuri de sosea, faruri fata si spate, si casca de ciclist sunt elemente de echipament obligatorii.  Nu recomandam biciclete de tip mountain bike echipate cu cauciucuri de offroad, traseul fiind in totalitate pe asfalt.  Pentru comfort sporit si o performanta mai buna, va recomandam pantaloni speciali si echipament de ciclism, manusi, incaltari sport comode si o jacheta impermeabila in caz de vreme rea. De asemenea va recomandam sa aveti la voi o camera de schimb, petice si pompa.

Cum ma pregatesc pentru tura?

Iti recomandam sa faci cateva ture cu bicicleta inaintea evenimentului pentru a te obisnui cu distantele lungi si cu statul in sa pe parcursul mai multor ore.  Pentru cei cu un timp mai putin generos pentru antrenamente in aer liber,  clasele de spinning pot reprezenta o solutie.

Unde poposim peste noapte?

Am inclus in pachetul de participare si cazarea de sambata noapte in Sinaia, hotel Mara. Vom putea sa ne odihnim asa cum trebuie dupa o zi plina, dar nu inainte de o cina impreuna, si-o mica petrecere, pentru cine mai poate…)

Traficul auto va fi inchis pe traseu?

Pe toata durata evenimentului traficul auto nu va fi inchis. Participantii trebuie sa respecte normele de circulatie in vigoare.

Ce contine pachetul de participant?

– O noapte cazare in Sinaia

– Cina de sambata seara

– Micul dejun de duminica

– Asistenta pe traseu in caz de renuntare – autocar insotitor

– Puncte de alimentare pe traseu (apa si alimente energizante)

– Transportul bagajelor suplimentare  (1 bagaj/pers) la punctele de destinatie

– Seara festiva si socializare sambata seara in Sinaia

– Diploma de participare

 

Gata de drum?

22 thoughts on “Cu Bicicleta la SINAIA 2016”

  1. As dori sa stiu mai multe detalii despre traseu cum ar fi localitatile prin care vom trece in drum spre sinaia.

    Multumsc!

    Like

  2. Salut.
    Mă bucur de veste, chiar așteptam. Am participat anul trecut, vin și anul acesta. Luni, 20 iunie este zi nelucrătoare, deoarece sunt Rusaliile. Au cumva camere cu trei paturi? Aș dorii să mai vină cu mine două persoane, dar fără bicicletă.

    Like

  3. Factura nu trebuie sa contina CI si CNP, ci doar nume si adresa; verificati legea, 571/2003 art 155 cu modificarile ulterioare. Si nu toata lumea vrea factura, deci de ce e obligatoriu pentru toti?

    Like

    1. Salut, Reușesc sa ma țin cu un mtb.de voi?

      Mulțumesc, Dan Rebenciuc

      Pe Joi 26 mai 2016 la 23:31, Cu Bicicleta La Mare a scris: Adrian B commented: “Factura nu trebuie sa contina CI si CNP, ci doar nume si adresa; verificati legea, 571/2003 art 155 cu modificarile ulterioare. Si nu toata lumea vrea factura, deci de ce e obligatoriu pentru toti?” | |

      Like

      1. Salut. Depinde de ce antrenament ai. Iesi cu el azi-maine, incearca sa vezi cat poti sa tii 20 km/h, daca poti macar o ora atunci poti incerca. Avem autocar in spate. In general, cam 30% dintre participanti vin cu MTB.

        Like

  4. Salut! Noi eliberam factura, chiar daca oamenii nu o iau. Plus, datele complete sunt necesara pentru hotel, ca sa putem face cazarea mai eficienta, sa nu stea nimeni sa astepte prea mult cheia, dupa 130 de km pe bicla…

    Like

  5. Salut,

    Am completat inscrierea, am trimis-o, apoi am platit banii.
    Imi poate cineva confirma printr-un mail (sau altceva) ca totul e in regula?

    Multumesc

    Like

Leave a comment